;
Koristimo "kolačiće" kako bi poboljšali upotrebljivost prodavaonice. Ukoliko nastavite korištenje prodavaonice, Vi prihvaćate uvijete korištenja. Više informacija

Vrijeme je za renoviranje: Sajam niskih cijena - Vaša prilika za uštedu!

07. 11. 2023.

Vrijeme je za renoviranje: Sajam niskih cijena - Vaša prilika za uštedu!

Želiš uštedjeti novac pa tražiš kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama? Imamo sjajne vijesti za tebe! U našoj najnovijoj kategoriji proizvoda, nazvanoj "Sajam niskih cijena", čeka te pravo obilje fantastičnih ponuda. Uz raznovrstan i širok asortiman proizvoda koji uključuje sve, od zidnih i podnih pločica do vrhunskog kupaonskog namještaja i opreme za kupaonicu, potrudili smo se napraviti uvod za Black Week akciju!

 

Raznovrsna ponuda - a niske cijene

 

Zamisli svoj dom u novom ruhu - sa elegantnim i šarmantnim zidnim pločicama koje će unijeti svježinu u svaku prostoriju. Bilo da sanjaš o preuređenju kupaonice ili kuhinje, naša široka paleta podnih pločica, od klasičnih do najmodernijih dezena, savršeno će upotpuniti tvoj prostor.

Ali to nije sve! Imamo i sjajnu ponudu povoljnog kupaonskog namještaja i sanitarija - wc školjke, umivaonici, vodokotlići, sve po najboljim cijenama koje ćeš pronaći. Ne samo da ćeš uštedjeti novac, već ćeš i unaprijediti izgled svog doma sa kvalitetnim proizvodima.

Kako bismo ti olakšali posao, naša kolekcija također obuhvaća kvalitetno ljepilo za keramiku - ENOKOL. Bez obzira da li se odlučiš za postavljanje novih pločica u kupaonici, kuhinji ili bilo kojem drugom dijelu tvog doma, uz naše ljepilo, tvoj projekt će biti završen bez muke i s maksimalnom pouzdanošću.

 

Brza i sigurna isporuka

 

I sami smo svjesni da čekanje isporuke naručene robe zna biti frustrirajuće i naporno. Zato smo se pobrinuli da tvoji proizvodi stignu brzo i sigurno. ENMON dostavna vozila i dostavne službe su tu kako bi osigurali da tvoji novi proizvodi stignu do tvojih vrata u najkraćem mogućem roku. Međutim, ako jednostavno želiš svoje nove proizvode odmah, uvijek ih možeš preuzeti osobno u najbližem prodajnom salonu. Uvjete isporuke i kako ostvariti besplatnu isporuku, možeš pogledati na - Način isporuke.

 

Akcija koja se ne propušta

 

Najbolje od svega je što su ovi fantastično povoljni proizvodi dio naše specijalne ponude, jer smo željeli pružiti ti priliku da ostvariš bitnu uštedu. Ne mora svaka investicija u dom biti skupa i da nas dovede do manjeg bankrota. Sada je pravo vrijeme da svoje ideje pretvoriš u stvarnost!

Naš "Sajam niskih cijena" je kreiran sa ciljem da ti pruži ne samo sjajne proizvode, već i mogućnost da ih na najlakši način pronađeš na jednom mjestu. Bez obzira na tvoje namjere, od renoviranja doma do sitnijih popravaka, ovo je mjesto gdje ćeš pronaći sve što ti je potrebno.

 

Ne propusti priliku! Posjeti naš webshop i istraži širok asortiman proizvoda koji su spremni unijeti novu svježinu i stil u tvoj prostor - sve po izuzetno povoljnim cijenama! Jer, zašto bi platio više kad možeš dobiti istu kvalitetu po sajamskim cijenama? Ukoliko ti je potrebna bilo kakva pomoć ili imaš dodatnih pitanja, slobodno nam piši na webshop.hr@enmongroup.com ili nas nazovi na broj +385 31 297 415