;
Koristimo "kolačiće" kako bi poboljšali upotrebljivost prodavaonice. Ukoliko nastavite korištenje prodavaonice, Vi prihvaćate uvijete korištenja. Više informacija

Crni petak 2023. - u Enmonu sniženja traju cijeli tjedan

16. 11. 2023.

Crni petak 2023. - u Enmonu sniženja traju cijeli tjedan

Svi znamo da je Crni petak jedan od najuzbudljivijih dana u godini, ali što točno znači ova tradicija i kako možeš iskoristiti najbolje ponude? Pridruži nam se dok istražujemo čari Crnog petka i s obzirom da kod nas traje čak tjedan dana, nazvali smo ga Black Week ili Crni tjedan.

 

Što je Crni Petak?

 

Crni petak, u svojoj biti predstavlja vrhunac blagdanske euforije i shopping groznice širom svijeta. Ova tradicija, koja je svoje korijene pronašla u Sjedinjenim Američkim Državama, proširila se poput vatre i postala nezaobilazni dio blagdanske sezone u mnogim dijelovima svijeta.

Ovaj uzbudljiv dan odvija se dan nakon Dana zahvalnosti, četvrtog četvrtka u studenom u SAD-u. Kako bi označili početak sezone blagdanskih sniženja, trgovci širom zemlje otvaraju svoja vrata ranije nego ikada, a kupci se pripremaju za neviđene popuste i akcije.

Međutim, ono što je počelo kao lokalna tradicija u SAD-u, brzo je preraslo u globalni fenomen. Ljudi širom svijeta sada jedva čekaju Crni petak kako bi uhvatili fantastične popuste na različite proizvode - od elektronike i odjeće do namještaja i kućnih potrepština.

Crni petak nije samo dan kada se kupuje; to je dan kada se ljubitelji dobrih ponuda spremaju za maratonsko shopping iskustvo. Mnogi trgovci pripremaju posebne promotivne događaje, ekskluzivne popuste i limitirane ponude kako bi privukli kupce. Uzbudljiva atmosfera, gužve u prodavaonicama i online "blitz" prodaje čine Crni petak događajem koji se pamti.

Sa širenjem online trgovine, Crni petak je postao više od fizičkog odlaska u prodavaonicu. Virtualne police također su ispunjene sjajnim ponudama, omogućavajući kupcima da uživaju u blagdanskom shoppingu iz udobnosti svog doma.

 

Enmon Crni Petak: naša ponuda, vaša prilika

 

Kako se približava Crni petak, uzbuđenje u našem Enmon timu dostiže vrhunac. S nestrpljenjem iščekujemo priliku da ti predstavimo našu impresivnu kolekciju proizvoda, a sve to uz fantastične popuste koje ne želiš propustiti. Enmon nije samo brend, mi smo zajednica ljubitelja kvalitetnog kupaonskog namještaja, keramičkih pločica i vrhunske opreme za kupaonicu. Naša posvećenost vrhunskoj kvaliteti traje već 33 godine, a ove godine, povodom Crnog petka, pripremili smo nešto posebno za tebe.

Kroz naših 5 prodajnih salona širom Hrvatske i više od 80 u regiji, Enmon je postao sinonim za kvalitetu po pristupačnim cijenama. Bilo da sanjariš o renoviranju doma ili jednostavno želiš dodati dašak elegancije svom prostoru, Enmon Black Week tvoja je prilika da ostvariš ideje uz popriličnu uštedu.

Naša ponuda obuhvaća širok spektar proizvoda; od prelijepih zidnih i podnih pločica koje će transformirati tvoj prostor, do opreme za kupaonicu koja kombinira praktičnost i estetiku na najbolji mogući način. Ne zaboravi pogledati i u našu kolekciju kupaonskog namještaja koja pruža savršen spoj stila i funkcionalnosti.

 

Crni Petak popusti: Kako se pripremiti?

 

Kao što svi znamo, Crni petak je dan kada sniženja i popusti preplavljuju tržište, a pravi ljubitelji kupovine znaju da je ključ uspjeha dobra priprema. Kako bi iskoristio maksimum tokom ovog uzbudljivog dana, evo nekoliko korisnih savjeta kako ćeš se pripremiti za Enmon Black Week spektakl.

 

  • Prati Enmon na svim frontovima - Važno je biti u toku s najnovijim informacijama, a Enmon ti to olakšava putem svoje web stranice i društvenih mreža. Prati nas na Instagramu i Facebooku kako bi bio prvi koji će saznati o ekskluzivnim ponudama. Također, prijavi se na Enmon mail listu da bi primio najnovije informacije direktno u svoj inbox.
  • Napravi popis želja - Crni petak može biti pravi vrtlog ponuda, ali uz dobar popis želja, ti si vođa igre. Pretraži Enmonovu ponudu unaprijed, označi proizvode koje želiš i organiziraj ih po prioritetu. Na taj način, kada se otvori sezona popusta, lako ćeš znati koje proizvode loviš prvi.
  • Planiraj unaprijed - Budi spreman na gužvu i online i offline. Ako planiraš posjetiti Enmon prodajni salon, razmisli o tome da odeš rano kako bi izbjegao najveću gužvu. S druge strane, ako se odlučiš za online kupovinu, izvali se u udobni naslonjač ili na kauč, uživaj u toploj prostoriji i kupuj u miru (ponekad brzina učitavanja web stranice može biti sporija zbog velikog broja posjetitelja)
  • Budi spreman za iznenađenja - Enmon je poznat po svojim fantastičnim ponudama, pa budi spreman na neka neočekivana otkrića. Možda pronađeš nešto što nisi ni sanjao po posebnoj cijeni.

 

Kada je crni petak?

 

Kao prvo, Crni petak u tradiciji uvijek pada dan nakon Dana zahvalnosti u Sjedinjenim Američkim Državama. Dan zahvalnosti je četvrti četvrtak u studenom, pa je Crni petak uvijek sljedeći dan, odnosno posljednji petak u mjesecu. To je dan kada se cijeli svijet pretvara u pravu oazu sjajnih ponuda, i definitivno ne želiš propustiti priliku za unaprijeđenje svog doma uz fantastična sniženja.

Ali tu nije kraj. U Enmonu, Crni petak postaje Black Week, prava poslastica za sve ljubitelje kvalitete po pristupačnim cijenama. Ovaj spektakl traje od 20.11. do 27.11., pružajući ti čitavu nedjelju neodoljivih popusta i ekskluzivnih ponuda.

Što očekivati tijekom Enmon Black Week-a? Spremi se za nevjerojatne popuste na keramičke pločice koje će unaprijediti tvoj dom, elegantan kupaonski namještaj koji će dodati dašak stila tvojoj kupaonici, i vrhunsku opremu za kupaonicu koja kombinira funkcionalnost i estetiku.


Dakle, zabilježi datum u kalendaru, postavi podsjetnik, prati Enmon webshop i budi spreman za akciju tijekom Black Week-a. Tvoj dom će ti biti zahvalan, a ti ćeš biti oduševljen uštedama koje te čekaju. Sretno s kupovinom!