U okviru ENMON d.o.o. grupe nalazi se i sektor logistike u čijem sastavu se nalaze i transportna vozila raznih kategorija, a prema zahtjevima opskrbe i distribucije. Našim klijentima, za kupljene proizvode iz ENMON asortimana isporučujemo na adresu. Također, u mogućnosti smo obaviti  transportne usluge trećim osobama, prema njihovim zahtjevima, a na svaki upit rado ćemo odgovoriti i pomoći da i njihovi klijenti budu zadovoljni.

Vozni park ENMON-a čine vozila marke

Suvremeni vozni park i stručni kadar omogućava sklapanje godišnjih ugovora kojima se ENMON obavezuje na pouzdanost i kvalitetnu uslugu. Kako kvalitetu usluge u transportu podrazumijeva pouzdanost, odgovornost i fleksibilnost, posebnu pažnju posvećujemo našim klijentima i ispunjavanju njihovih zahtjeva i potreba.

PREDNOSTI KOJE VAM ENMON NUDI SU:

  • Ekonomičnost; optimizacija transportnih puteva, kvalitetno planiranje tura, povoljan transport robe iz Srbije u zemlje okruženja
  • Točnost i pouzdanost; poštovanje dogovorenih termina
  • Iskustvo i stručno osoblje; brza i precizna informacija, vlastita flota vozila, provjereni suradnici

Da bismo opravdali povjerenje zadovoljnih klijenata, kao i da bi zadobili  povjerenje budućih poslovnih partnera, trudimo se održati visok standard pruženih usluga i poslovnu politiku podići na viši nivo.

Potrebno je samo ostaviti Vaše kontakt podatke i navesti Vaše transportne potrebe putem e mail-a:

mirela.rasic@enmongroup.com